+316 38 36 31 49 info@vormuledesign.nl

One Team Security

One Team Security is een beveiligingsbedrijf dat inzetbaar is voor evenementen en andere doeleinden waar behoefte is aan beveiligers die een veilige en comfortabele omgeving creëren.

De vraag

Een logo ontwerpen dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en eenheid.

De uitdaging

Hoe vertaal je duidelijk dat One Team Security een beveiligingsbedrijf is, die staat voor eenheid en betrouwbaarheid? Welke keuzes ga ik maken om het logo onderscheidend te laten zijn van de concurrentie maar het wel duidelijk te houden om wat voor een organisatie het gaat?

Aanpak

Nadat het het concept van One Team Security duidelijk aan mij is uitgelegd ben ik aan de slag gegaan volgens het Vormule Design werkproces. Ik heb vervolgens meerdere oplossingen aan One Team Security voorgedragen d.m.v. een presentatie van meerdere logo voorstellen.

Resultaat

Een gestileerd schild dat staat voor veiligheid met daarin verwerkt een net pak dat word gedragen door alle beveiligers van de organisatie en daardoor eenheid uitstraalt. De kleur blauw staat voor de betrouwbaarheid van de organisatie die zeer tevreden was met het eindresultaat.

Share This